Tuesday, April 29, 2014

cara mengecilkan perut pasca melahirkan secara alami

cara mengecilkan perut pasca melahirkan secara alami Sådan shrink maven efter fødslen kan man gøre med en vurdering af nogle af de ting , hvoraf den ene er en medicinsk tilstand . Selvfølgelig efter fødslen af ​​mere end 80 procent af kvinderne ønskede at få en slank krop ideel som før . Så det store spørgsmål er, hvordan man finder en metode til øvelse, der lige efter fødslen. Kan mave slank idela tilbage? Tjek hele anmeldelsen nedenfor.

Efter ni måneder af graviditeten , selvfølgelig, mange begyndte at ophobe fedt på maven , armen og kinden. Som citeret fra duniafitnes.com vil livmoderen at lukke og vende tilbage til sin oprindelige størrelse på omkring 6 uger , mens ledbånd i kroppen vil vende tilbage til normal længde og elasticitet på omkring 3-6 måneder. Men ikke så med jaringat muskler, har brug for motion og nye rutiner for at kunne genoprette den styrke, tæthed , og funktionaliteten af ​​disse muskler .

Hvornår er det rigtige tidspunkt at starte træningen ?
At være i stand til at begynde at træne , bør du først konsultere din læge for at sikre sundhed og motion , hvad der er rigtigt. Må ikke komme i en fart at få en slank mave er farligt for helbredet. Især hvis du udfører en kejsersnit . Det vigtigste efter fødslen er kroppens retableringen. Hvis lægen siger det er OK , så kan du gøre lette øvelser . Hvis ikke, bør du fokusere på genopretning af kroppen, fordi det afhænger af den fysiske tilstand af den enkelte.

4 Gratis Få Ideel kropsform efter fødslen
Hold din kost
Selvfølgelig du har brug for flere næringsstoffer efter fødslen. Essentielle næringsstoffer er nødvendige af kroppen til at genoprette sig selv ved at regenerere celler og væv er beskadiget omfatter protein , jern og vitamin C. Forbrug af grøntsager og frugter er rige på fibre og undgå stegt mad , fedt og kalorier høj.

Må ikke haste til gymnastik
Elastisk krop efter fødslen er en naturlig ting på grund af en stigning i kroppens volumen på cirka 15 procent . Den mest hensigtsmæssige skridt er genopretning af kroppen, fordi kroppen er minimal opsving kan medføre sundhedsproblemer .

Bestem et fornuftigt mål
Må ikke haste have drastiske resultater , endsige ønsker at tabe 20 kg i en måneds tid . Desuden at indse, at du er på en streng diæt , er det meget farligt. Fordi nu har du en baby til at blive ammet og ernæringsmæssige behov er opfyldt. Hvis du er på en streng diæt , så du er i risiko for ernæringsmæssige mangler såvel som din baby. Lad os ikke sætte et mål for stor .

Vælg den rigtige øvelse
At brænde kalorier behøver ikke at udføre visse aktiviteter bare dase i sengen. Men det betyder ikke, at skulle gøre anstrengende motion . Du kan gøre lette øvelser , men stadig være i stand til at gendanne din kropsform som før, såsom at gå rundt med at skubbe barnet omkring huset. Gåture er en aktivitet , der er let og lys, men kan brænde flere kalorier. Udover gang kan også blodcirkulationen og holde din krop i form efter fødslen.

Hvordan til at tabe især mave skrumpe sikkert kan give trøst og opretholde en sund krop for at holde sig fit. Held og lykke cara menurunkan berat badan secara alami tanpa olahraga!

No comments:

Post a Comment