Monday, April 14, 2014

benefits of lemon juice diet

benefits of lemon juice diet Mens dens oprindelse er uklar, er citron menes at komme fra Indien , Kina og Burma før til sidst kommer til Italien, Europa i det første århundrede . Men det er klart og universelt accepteret faktum, at citron har fremragende naturlig sundhed benefits.Lemon er kendt for sine antioxidanter og anti- cancercharacteristic ; Det har været anvendt som kur for mange sygdomme og sygdom. Dens C-vitamin giver mange sundhedsmæssige fordele , der spænder fra medvirken immunforsvar , hjælper fordøjelsessystemet , sænke risikoen for kræft, fastgør heling af sår til at reducere risikoen for hjerteanfald.

Det er endnu mere fantastisk, hvis du overveje andre fordele af citron . Citronsaft kan bruges som desinfektionsmiddel , pletter remover, komfurer renere og gamle voks fjernelse. Den kan endda bruges som insektmiddel. Det har så mange fordele ; citron er ligesom stikket af al handel frugter.

Selv med sur smag , citron er alkalisk fødevarer. Det er virkelig vigtigt at reducere risikoen for kræft og andre sygdom . Det hjælper til at stabilisere kroppens pH-niveauer til omkring syv. Citroner også rense blodet og en god fjernelse af toksiner . Rå citronsaft har syre, der vil reducere mængden af sukker, taget i af blodet fra noget mad , du spiser . Oprydning nyrer og fordøjelsessystemet er en anden fordel af citronsaft . Afgiftning er også en af ​​mange fordele ved citronsaft.

Lemon peel indeholder pektin , som selv indeholder fibre. Derfor rutinemæssige forbrug af citronsaft vil hjælpe overvægtige mennesker til at tabe nogle fedt .

Som det er almindeligt kendt , citronsaft er fuld af c-vitamin . Denne egenskab sikrer, at daglig indtagelse af rå citronsaft blandes i et glas varmt vand vil hjælpe din krop til at absorbere calcium bedre. Med sine pro calcium træk , citron også godt for knoglestyrke , opbygning knoglen af ufødte barn og holde sig væk osteoporose.

Citronsaft er også en stor sut til nerve. Den indeholder kalium , sammen med skarphed dig koncentration og hukommelse det også berolige dine nerver . Så hvis du nogensinde følt som ude af stand til at sove, fordi dit sind er ikke i fred og din nerve er ødelægger , tage et glas citronsaft og bare chill ud .

Citronsaft kan hjælpe med at forbedre dit immunforsvar. Med forbedrede immunforsvar kan du reducere risikoen for kræft , infektioner og fange en forkølelse. Frisk citronsaft blandes med lunkent vand kan også hjælpe med at lindre astma , hvis de tages regelmæssigt.

No comments:

Post a Comment