Wednesday, April 2, 2014

benefits of honey cough

benefits of honey cough Per tūkstančius metų , medus yra žinoma, kad eksponuoti stebina gydomųjų galių . Medus yra vienas iš galingiausių būdų, kaip apsaugoti savo kūną . Jo stiprus antibakterinių ir gydomųjų savybių , kad jispuikus natūralus vaistas nuo daugelio bendrų sveikatos problemų.

Bitės nuryti , virškinti ir atryti nektaro padaryti medaus , tai nektaras yra beveik 600 junginių. Po to, kai bitės renka nektarą jų jie pridėti fermento gliukozės oksidazės į tai, kaip būdas išsaugoti medaus. Polyflora medus yra gaminamas iš nektaro iš įvairių gėlių , o sumaišytas medus iš įvairių kolonijų pasirinktų pasiekti tam tikrą skonį.

 Medus turi neįprastą cheminę sudėtį , viena , kuri leidžia laikyti neribotą laiką gadinti . Medus natūraliai yra 18 amino rūgščių, plius nedidelis kiekis daug vitaminų ir mineralų. Medus yra ne tik gera savo sveikatai , tačiau ji puikiai tinka jūsų odai , taip pat. Čia yra nauda sveikatai natūraliu medumi kad toliau padidinti savo simpatija šios saldus nektaras .

Išvengti vėžio ir širdies ligos
Medaus sudėtyje yra gėlių flavonoidų ( bioflavonoidų ) labiau žinomas kaip antioksidantai , kurie iš tikrųjų neutralizuoti laisvųjų radikalų veiklą . Valgyti medų gali sumažinti širdies ligų riziką ir užkirsti kelią vėžiui .

Probiotikas
Medus yra ne paprastaiprobiotikas medžiaga , tačiau jis gali būti naudojamas kaip Prebiotic vartojimas . Prieš vartojančiomis atsakingos už prebiotiniais tikslais maistą įsitikinkite, kad jis yra saugus už jus pasitarkite su savo gydytoju .

Gražią odą
Medus padeda apsaugoti odą nuo kenksmingų UV spindulių ir padeda odos gebėjimą atjauninti . Medus veikia kaip agreat anti -senėjimo agentas ir drėkintuvai.


Padidinti sportininko rezultatus
Medus suteikia didelį efektyvumą padidinti sportininkų metu intensyvaus fizinio krūvio .

Sumažinti kosulio ir gerklės dirginimą
Medus buvo žinoma, kad nuraminti sudirgusią gerklę įklotų ir sumažinti kosulį. Tyrimas atliktas Pensilvanijos valstybinio medicinos mokyklos vaikams virš dviejų metų amžiaus , parodė, kad medus padėjo kosulys mažiau ir geriau miegoti .

Sumažinti opų ir kitų virškinimo trakto sutrikimai
Medus kovoja daug virškinimo trakto sutrikimai ir veikia kaip galingas probiotiko per virškinimo traktą.

Antibakterinis , priešgrybelinis
Medus yra antiseptikas , antibiotikas , priešgrybelinis ir antibakterinis - ji niekada gadina ! Galingiausių antibakterinės savybės bet kurioje pasaulio medaus ir gali būti naudojamas gydyti antibiotikų atsparus bakterinėms infekcijoms .

Subalansuoti 5 elementai
Medus laikomas paveikti visas organizmo primityvių medžiagų disbalanso tris teigiamai . Jis taip pat sakė , kad būtų naudinga naudinga gerinant regėjimą , svorio netekimas, šlapimo takų sutrikimai , bronchų astma , viduriavimas ir pykinimas.

Cukraus kiekis kraujyje reguliavimas
Mokslininkai mano, kad teigiamas poveikis medaus apetitą hormonų ir cukraus kiekį kraujyje, gali padėti užkirsti kelią svorio padidėjimas .

Gydo žaizdas ir nudegimus
Medus buvo naudojamas nuo senovės laikų , kaip į žaizdų priežiūros ištaisyti. Įrodymų iš gyvūnų tyrimų ir kai kurių tyrimų duomenys rodo, kad medus gali pagreitinti žaizdų gijimą .

Medaus ir citrinų pat gera šalto ir kosulys. Mes galime naudoti medų be jokių šalutinių poveikių . Bet nepasiduokite medaus vaikams iki vienerių metų amžiaus , nes ji turi potencialą sukelti kūdikių botulizmas .

No comments:

Post a Comment