Sunday, April 13, 2014

benefits of green tea pills

benefits of green tea pills Der er mange fordele af grøn te kapsler , du kan have, når du spiser dem regelmæssigt. Grøn te kapsler indeholdende kosttilskud , der fungerer som naturlige retsmidler for en række sundhedsproblemer . Tillæggene sikkert indeholder grøn te-ekstrakt . Den grønne te-ekstrakt indeholder forskellige stoffer som antioxidanter, chetachins og polyfenoler . Mens der er mange grøn te kapsler , som også indeholder theanin . Theanine er en aminosyre, der har en beroligende virkning .

 Brugen af grøn te kapsler
Som tidligere nævnt , er der mange fordele af grøn te kapsler , du vil have, hvis du spiser det regelmæssigt . Det følgende er blandt de fordele:

    Vægttabet
    Forebyggelse af kræft
    behandling af cancer
    Forebyggelse af hjerte-karsygdomme
    Sænke blodtrykket
    Forebyggelse huller i tænderne

Med de fordele, der er nævnt ovenfor , bør du ikke tøve med at forbruge det hver dag. Selv hvis du spiser det hver dag, vil du ikke have dårlige effekter . De eneste effekter kan være søvnløshed . Det er sandsynligt, at du vil have svært ved at sove på grund af stoffet indeholder i grøn te.

Forskellen mellem grøn te og grøn te kapsler
Grøn te kapsler er lavet af grøn te-ekstrakt i form af kapsler. Grøn te kapsler er kosttilskud , der ofte markedsføres som et middel til at hjælpe dig med at øge antioxidant indtag. Hvis du beslutter dig for at forbruge grøn te kapsler , betyder det, at du ikke behøver at drikke grøn te flere kopper om dagen. Men der er ikke mange undersøgelser, der beviser , at grøn te kapsler har bedre effekter sammenligne med grøn te som en drik . De få undersøgelser, , men kan være din reference til at overveje forbruget af grøn te kapsler. Der er forskellige enkle fordele af grøn te kapsler alligevel, såsom følgende.

Forebyggelse forkølelse og influenza
En af de bedste fordele af grøn te kapsler forhindrer dig i at have forkølelse og influenza . Den kolde og influenza forebyggelse er blevet bevist ved en undersøgelse foretaget i 2007. Undersøgelsen gennemført i tre måneder med en gruppe af raske voksne. De tog enten grøn te-ekstrakt formel eller placebo kapsel to gange dagligt. Resultatet var dem, der indtager grøn te-ekstrakt kapsler regelmæssigt tendens til at have bedre immunforsvar. De havde sjældent forkølelse og influenza symptomer i forhold til dem, der forbruger placebo.

Undersøgelsen viste, at forkølelse og influenza kan forebygges ved indtagelse af grøn te kapsler. Det tager flere undersøgelser for at bevise andre fordele af grøn te kapsler.

No comments:

Post a Comment