Thursday, April 10, 2014

benefits of green tea extract drops

benefits of green tea extract drops Grønn te har lenge blitt sunt å drikke for de fleste mennesker rundt om i verden på grunn av fordelene med grønn te ekstrakt som finnes i den. Grønn te inneholder ulike stoffer som er veldig gunstig for kroppen din . De omfatter chetachins og polyphenol som b bioflavonoid og antioksidanter . Disse stoffer bekjempe frie radikaler som forårsaker forskjellige sykdommer , slik som kreft. EGC ( epigallocatechin gallate ) antioksidant er svært utføring i å bekjempe frie radikaler . Følgende er mange fordeler av grønn te ekstrakt .

Hjelpe deg å miste vekt
Hvis du føler deg lei av å slåss for vekttap , kan du bare drikke grønn te regelmessig . Du kan ha en av fordelene med grønn te ekstrakt for å miste vekt . Som tidligere nevnt, inneholder grønn te ekstrakt ECGC antioksidant. Dette stoffet begrenser den negative effekten av røyking og fet dietter . Hvis du bruker grønn te ekstrakt regelmessig , vil kroppen din være i stand til å øke prosessen med thermogenesis og frekvensen av fettstoffskiftet . I sin tur , hjelper grønn te ekstrakt du mister vekt , og det er trygt . Grønn te ekstrakt ikke medfører økning av hjertefrekvens og ikke utløse følelser av angst . Derfor er det trygt å konsumere grønn te hver dag . Spesielt kan det gjøre at du føler deg full og fraråde deg fra å spise . Så , hvis du ønsker å gå ned i vekt , hvorfor ikke du begynne å drikke det hver dag ?

Lavere kolesterol og blodtrykk
Andre fordeler av grønn te ekstrakt er å senke kolesterolet og blodtrykket. Grønn te ekstrakt er i stand til å senke kolesterolet , spesielt dårlig en ( LDL ) forårsaker blodpropp . Det hjelper deg også redusere risikoen for å få slag og hjerteinfarkt . Grønn te øker også produksjonen av god kolesterol ( HDL) . Gode ​​kolesterolet hjelper deg å fjerne plagene i blodårene dine , noe som gjør dem mer elastisk . Som et resultat , hjelper den deg hindre av hjertesykdom. De som har høyt blodtrykk ( hypertensjon ) kan også redusere risikoen ved å forbruke grønn te ekstrakt .

Kontroll blodsukkeret
Du kan også nyte andre fordeler av grønn te ekstrakt for eksempel kontrollere blodsukkernivået . Grønn te ekstrakt inneholder polyfenoler som er i stand til å redusere mengden amylase produsert inne i kroppen din . Amylase er et enzym som hjelper deg å konvertere stivelse til sukker . Forbruker grønn te regelmessig hver dag vil hjelpe deg med å redusere blodsukkernivået . Som et resultat , vil det hjelpe deg å hindre fra lidelse diabetes.

No comments:

Post a Comment