Wednesday, March 5, 2014

manfaat sarang semut dan cara membuatnya

manfaat sarang semut dan cara membuatnya Varbūt mēs esam bieži cer dzirdēt par ieguvumiem skudru ligzdu , patiesībā , kas ir faktiskiant ligzdu ? Ant ligzdu ir faktiski iegūts no ārstniecības augiem Papua reģionā. Tātad, kāpēc ir tā sauc ant ligzdu ? Skudru pūznis sauc tāpēc , ka bumbuļi auga ir ciešākas mutuālisms skudru koloniju, ar augiem, kas rada aktīvās savienojumi , kas var tikt izmantoti , lai ārstētu dažādas slimības .

Ietverta skudru ligzdu flavonoīdu vielām, kas var darboties kā antioksidanti , kas organismā , tāpēc ir labi , lai vēža profilaksei . Tanīni ir astrigen kas saistās un nogulsnētu proteīnus organisma lieko. Turklātant ligzdu arī iekļauti polifenoli ir fenolu skābes un flavonoīdus , tokoferoli ( E vitamīns ), aptuveni 313 ppm , alfa- tokoferols , magnija , kalcija un fosfora .

Kā, lai ārstētu Ants Nest

    Veiktant ligzdu ir aptuveni 200 grami
    Vāra 3 litrus ūdens līdz viršanai un pēc tam filtrē un regulāri veikti par mēnesi .
    Attiecībā uz to mix ant ligzdu joprojām ir formā (sauss ), kas , izmantojot nelielu sagriezti un roku maisītāju līdz gludu ievadi . Pēc šī ievadīšanas tīrā traukā .


Kā lietot Ants Nest

    Slimību profilakses dzeramā trīs glāzesdienā no rīta , pēcpusdienā un vakarā .
    Kā dziedināšanas dzērienu 3-8 glāzes dienā ( 6 x 1 )

Izmēram devas , bērniem līdz 10 gadu vecumam var dot dzert pusi no pieaugušo devas .
Jums ir arī sekot līdzi meperbanyak dzeramo ūdeni un uzturvielām bagātas pārtikas , lai paātrinātu izdalīšanos toksīnus no organisma .

No comments:

Post a Comment