Thursday, March 13, 2014

health benefits of lemon balm herb

health benefits of lemon balm herb Galite jau susipažinę su citrinų Balma ; būtų nenuostabu, nescitrinų Balma kiekvieno augalo rasite sodas. Bet taisodas atrodytų augalų yra eterinio aliejaus . Ne tik keletas paprastų ir eterinis aliejus , citrinų Balma labai svarbus ypatingas žmogus , vienas svarbiausių astronomijos.

Citrinų Balma pateikti vieną išsvarbiausių ir brangus , galite pirkti. Tai tikrai brangus, todėl sunku gaminti . Nors prieskoniai ir citrinos gali būti lengvai pakartoti iš citrinžolės ir citrusiniams , kuris yra pigesnis, citrinų Balma eterinis aliejus tiesiai iš galios apšviesti atmosferą .

Citrinų Balma narkotiką vartojo ilgą laiką istorijoje. Tyrimai rodo Raminanti , antibakterinių ir antioksidacinių savybių. Tačiau nepakanka naudoti citrinos Balma kaip nustatyta medicinos, kai kurių tradicinių daržovių ne tik medicina magija medicina . Bet vis dar yra daug žmonių sveikata, ir jį naudojant galima mėgautis arbata, vabzdžių repelentas , stiklo citrina Balma vyno taurę . Citrinų Balma vynas ? Apie šio gėrimo Piqué domitės , čia yrauž citrina Balma vyno teisėjų alaus ir vyno ir M apdovanojimų , Pauline Pearce receptas .

Citrinų Balma alaus receptas vieną galoną garbinimo .

2 kvortos citrinų Balma
2 dideli apelsinai ( sultys ir žievelė )
1 £ Sultana
1 citrina ( sultys ir žievelė )
2 £ cukraus
1 šaukšto maistinių medžiagų
1 šaukšto vyno
1 šaukšto pektino fermento
Gervin arbabendros paskirties vyno mielės
Campden tablečių

Pasirinkti iš stiebelis lapai, jūs tik reikia dietos . Plauti naudojant šaltą vandenį. Tegul sausa, ir kai ji sausa ir įdėti jį į tam tikrą langelį natūra , įsitikinkite, kad jums naudoti švarų indą . Užpilkite verdančiu vandeniu į lauką , keturių pintų bus apie pakankamai. Pridėti Campden vandens mišinį ir pradėti maišyti. Kai baigsite maišant ji baigia jį ir palikite jį ramybėje per keturiasdešimt aštuonias valandas .

Atskiras likeris gaminamas iš lapų. Kaip jums jų nereikia , galite mesti lapus. Įdėkite skysčio į lauką sterilizuoti , kodėl tikiuosi į jį, ir pridėti apelsinų sulčių ir citrinų sulčių jame mišinį. Tada įdėti Sultana , pektino rūgštis, mielės ir maistinių medžiagų viduje. Palikite jį ramybėje gerti fermentacijos procesą uždaryti keturias dienas . Atminkite, kad jis apima ir maišykite jį du kartus per dieną . Po keturių dienų , įdėti jį į stiklo, cukraus kiekis ir pradėti maišyti. Pridėti šalto vandens virinto kol pasveiks beveik visiškai ir apėmė sandariai jį paliko dėl fermentacijos proceso . Per tris mėnesius , galima gerti.

No comments:

Post a Comment