Monday, March 3, 2014

manfaat jahe dan kunyit

manfaat jahe dan kunyit Fordelene med ingefær vi kan få lett i hverdagen . Ingefær er en urt som er allment tilgjengelig rundt oss fordi prosessen med planting ingefær er også ganske lett slik at den kan utvikle seg raskt .

For husmødre , selvfølgelig ingefær er ikke fremmed fordi det er ofte brukt som et krydder på kjøkkenet for smakstilsetning i mat . Men det viser seg at virkningen av ingefær ikke bare det, ingefær kan håndtere en rekke helsemessige problemer , fordi det ikke er noe innhold i ingefær som har blitt klinisk testet og har blitt brukt internasjonalt som en av de medisinske planter .

fordeler med Ginger

fordeler med Ginger
Bilde : fancyfav.com

Så hva er fordelene og effekt av ingefær for helse hverdags ? Her er noen av fordelene og nytten som sitert fra m.vamale.com .

Ingefær kan brukes til å bekjempe kreft
Noen virus som kreft kan bekjempes ved ginger omfatter lungekreft, eggstokk- , tykktarm -, bryst- , hud, bukspyttkjertel og prostata.

For å forebygge diabetes
Fra en studie sier at ingefær planter kan redusere blod fett , blodsukker og kolesterol . Det tredje element er kilden til de største årsakene til diabetes.

Ingefær kan brukes som et antibiotikum
Som et antibiotikum, kan ingefær være effektivt mot enkelte bakterieinfeksjoner slik som infeksjoner i luftveiene og i visse vev .

Ingefær kan anvendes som en sår medikament
Helico pylori bakterien er en bakterie som vanligvis forbindes med halsbrann . Det innhold i ingefær kan hindre bakterier. Hvis du opplever symptomer på halsbrann , så kan du straks drikke ingefær vann for å overvinne .

Ingefær kan overvinne forgiftning
Det innhold i ingefær kan redusere nivåene av giftstoffer i mat eller medisin. Fordi de giftstoffer som finnes i mat eller stoffet er meget farlig for hjertesykdommer .

Kan brukes til å behandle menstruasjonssmerter
Selvfølgelig for mange kvinner som føler smerte i løpet av menstruasjonen , i studien nevnes at forbindelsen i ingefær er like effektiv som mefenaminsyre og ibuprofen i å lindre menstruasjonssmerter.

Så det ville ikke skade om du har en ingefær anlegget selv rundt i huset . Så hvis du på noe tidspunkt trengte for å holde riv det . Foruten ingefær , kan du også prøve fordelene med drage frukt er også veldig bra for å opprettholde en sunn kropp hverdags . Lykke til !

No comments:

Post a Comment