Thursday, May 1, 2014

benefits of burning lemon oil

benefits of burning lemon oil I aromaterapi Citron æterisk olie har en bred vifte af exceptionel brugervenlighed. Citron fremmaner billeder af friskhed og renhed og solskin og saftevand .

Forskning udført af Jean Valnet , MD, viste, at de æteriske olier fordampe Lemo der kan dræbe meningokok bakterier ( meningokok ) i 15 minutter, tyfus bakterier på en time , Staphylococcus aureus i to timer, og de ​​bakterier, der forårsager betændelse i lungerne ( lungebetændelse ) inden for tre timer .

Selv en opløsning af 0,2% citron æterisk olie kan dræbe difteri bakterier i 20 minutter og slå TB bakterier . Denne antiseptiske egenskaber vil vare i tyve dage. Dette træk er egnet til at ødelægge bakterier i luften i rummet på hospitalet , venteværelser og skoler. Det er især effektiv til at neutralisere ubehagelig lugt på kroppen af ​​en patient, der lider af cancer .

Æteriske olier er citron æterisk olie med høje vibrationer , der kan sammenlignes med den skingre fløjte . Sandalwood træer, i sammenligning , summer som bier der stammer. Æteriske olier med høje vibrationer opmuntrende , især for en person, der kan føle psykologisk kelelaham .

Citron giver en følelse af varme og sjovt at intellektuel . Selv om denne citron æterisk olie både fysisk og psykisk , denne olie stimulerer mange tanker , forbedre koncentration og evnen til at lære udenad.

Hjerneforskning vedrørende virkningerne af parfume fandt, at den æteriske olie af citron gør det muligt især hippocampus. Universitetsforskere i Japan fandt , at visse aromaer i et kontormiljø , der spreder dramatisk forbedret mental præcision og koncentration.

Æteriske olier af citron spredning producerer 54 procent færre fejl . Når duften spredes under test , vurdering øges til 50 procent. I en anden undersøgelse af citron æterisk olie viste, at disse stoffer har antidepressive virkninger .

En Mie University undersøgelse i 1995 viste, at citrus dufte øge immunitet , fremkalde afslapning og nedsat depression. Æterisk olie af citron er en immun stimulerende . Dette stof øger de hvide blodlegemer , forbedrer mikrocirkulationen og antiseptiske stoffer.

Citron æterisk olie består af 68 procent d-limonen , en kraftfuld antioxidant. Lemon har en ORAC ( Oxygen Radical absorptionskapacitet / Oxygen Radical Absorption Capacity) er cirka 6619 (TE / L). TE / L er udtrykt som mikromol Trolox per liter. D- limonen i vid udstrækning undersøgt for dets evne til at bekæmpe tumorvækst i over 50 kliniske studier benefits of lemon water on skin.

No comments:

Post a Comment