Wednesday, February 19, 2014

jual obat penghilang jerawat

jual obat penghilang jerawat Obraz je čist brez aken . Toda v resnici ni pojav aken brazgotine , ki omogočajo baseballnajvečja ! Še vedno lahko ,nekdanji treba gledati v obraz in vpliva na učinkovitost . Tukaj je , kako hitro znebiti akne brazgotine .

1 . Ice Cube
Drgnite ledene kocke na področjih , ki imajo akne brazgotine . Piling za 15 minut in naredil tri-do štirikrat na dan. Ice ima pomirjujoč učinek in pomaga premagovati pad vnetje kože in pospeši celjenje aken .

2.Baking soda
Poleg dela , da bi torto , lahko sode bikarbone tudi znebiti akne madežev na obrazu . Zmešajte sodo bikarbono v vodi , da dobimo pasto in nato nanesite na akne brazgotine . Počakajte, 10-15 minut , nato sperite s toplo vodo .

Red 3.Bawang
Šalotka močni izgnati trmasta aken brazgotine. Rešetke čebulo in zbadanje na akne brazgotine .

4 . Tea odpadki
Ne mečite izrabljenih čajne usedline, ki ste jih uporabljajo ! Tea usedline je še vedno v korist odstranjevanje aken brazgotine . To je enostavno, samo zbadanje kaše na akne brazgotine .

5.Bengkuang
Jicama koristno polepšajo obraz in se znebite akne brazgotine peg. Nariban korenček in prilepite na akne brazgotine . Pustite stati 10-15 minut, sperite s čisto vodo skozi. Storite to obravnavo pred spanjem vsak dan .

6 . kumara
Poleg tega, da pomirjajo vnetja kože , kumare prav tako pospešujejo proces zdravljenja . Rezine kumare nato pa na koži, ki imajo akne brazgotine za 20-30 minut .

7 . Jajčni beljak in medu
Ti dve sestavini narediti močan gladko in napeta obraz. Združite jajčni beljak in medu in se uporabljajo na akne brazgotine , ki se odstranijo .

Material zgoraj naravni poti , ker je zelo varen in enostaven , da bi našli v vaši kuhinji . Srečno.

No comments:

Post a Comment